Provläs kapitel 1 sid 8

Jag vill nu inget annat än känna honom i mig. Jag tittar honom djupt i ögonen samtidigt som jag trycker mig hårt ner över hans stånd. När hans styva kuk trycks in i mig spänns musklerna i en härlig förorgasm som får mig att stöna. Det är okomplicerat, njutningsfullt och otroligt skönt när jag känner kuken penetrera mig.

Morgonrocken brukar glida upp men Sara tycker det är skönt att känna tyget mot höfterna när John smeker hennes rumpa. Efter ett tag brukar hon vilja känna hans läppar mot bröstvårtorna och drar av sig morgonrocken. John greppar hennes bröst och bröstvårtorna spänns och gör dem extra känsliga för hans tunga och läppar.

Jag sitter ofta helt stilla och njuter av att känna honom långt in mig. Jag justerar min position så att hans hårda kuk pekar snett upp och trycker på min g-punkt.

Hon ser att John njuter både av att Sara rider honom och av hennes kropp. Hans händer brukar flytta sig efter ett tag och formas runt bröstens framsidor.

Det är skönt men inte så upphetsande med värmen från hans handflator mot mina bröst. John brukar se så nöjd med att få greppa på detta nästan pubertala sätt att jag låter honom hållas.

Händerna byter position igen och John börjar massera den högra bröstvårtan mellan tummen och långfingret samtidigt som han håller Saras vänstra skinka i ett fast grepp med den andra handen.

 

< sid 8 >