Provläs kaptiel 1 sid 6

orna från kaffet. Bröstvårtorna blir hårda av smekningarna genom det lena tyget men också av förväntningarna av vad som ska ske. Med styva bröstvårtor tar hon med en rykande kopp upp till dubbelsängen där John ligger med täcket uppdraget till hakan. Av gammal vana låser hon sovrumsdörren trots att barnen inte längre vaknar av sig själva på helgerna.

Sara har förstått att han numera egentligen inte alls sover utan tvärtom ligger och väntar på att hon ska komma upp. Hon brukar fnissande reta honom för att han börjar bli gammal och inte behöver så mycket sömn.

Kaffekoppen sätter hon på sängbordet och för in sin hand lite sökande under täcket. Lutar sig fram och låter det nyborstade håret falla över hans ansikte.

Sara har kommit på sig själv att mitt i veckan längta efter lördagsmorgonen. Den mysiga, tryggt sexiga känslan som sprider sig i hennes kropp när hon borrar in näsan i hans nacke. Hon drar in hans doft. Nyvaken varm och härlig man.

Först är hans kuk ganska liten och oansenlig. Den är faktiskt fånigt osexig - som en snigel som ligger längs pungen. Jag brukar smeka hans lår och forma min hand runt den lite sovvarma och svettiga pungen före jag sluter fingrarna runt hans kuk. Den reagerar och blir styv. Jag runkar honom långsamt och känner hur kuken blir hårdare och är snart rätt ståtlig. En rejäl blodådra som går lite snett över hans kuk fylls av mörkrött blod.

 

< sid 6 >