Provläs kapitel 1 sid 9

Ungefär vid detta tillfälle brukar Sara smeka sig själv ner över magen. Vid spetsen av triangeln av hennes alltid så noga friserade könshår trycker hon med fingrarna så att de inre delarna av klitoris och g-punkten pressas mot hans hårda kuk som rör sig in och ut ur henne.

Jag låter fingrarna hitta klitoris och njuter av att jag först lite långsamt och mjukt men därefter allt fortare och hårdare pullar mig med pek- och långfingret. Blundar och njuter intensivt av våra händer och av hans kuk till dess kramperna från orgasmen börjar spänna min kropp.

Orgasmen på morgonen är nästan alltid kortare och lite mer hanterbar än den på kvällen men det är otroligt skönt. Jag längtar efter hur känslorna börjar koncentrerat runt min fitta och sen flyter som en våg upp i kroppen.

Varenda muskel i mellangärdet spänns. Låren, armarna, axlarna och till och med tårna spänns till bristningsgränsen. Det finns ingen möjlighet att kontrollera kroppen och Sara låter känslorna övermanna henne.

Sara sitter kvar på John efter det gått för henne och njuter av att känna kuken röra sig försiktigt i den spända och känsliga fittan. Efter några minuter har hon återfått sansen och rider John till dess det går för honom långt in i henne.

Det är bra vardagssex.

 

 

sid 9