Provläs kapitel 1 sid 7

Det är som en ritual där de båda två vet precis vad som ska ske. Samtidigt som de pratar om vad som ska göras under helgen, vilka matcher som det ska skjutsas till och vilka renoveringsprojekt de måste ta itu med så runkar hon hans kuk långsamt. John brukar sucka njutningsfullt och smeka upp hennes hår bakom öronen.

När vi har planerat klart brukar jag suga in hans kuk i min mun. Jag suger honom långsamt och njuter av att jag kan göra honom så kåt. Det är kanske lite löjligt men jag tänker att ju hårdare och grövre hans kuk blir desto kåtare har jag gjort honom. Det är nog därför jag känner mig nöjd när det spänner och stramar i käkmusklerna av att han är så grov. Dessutom så vet jag att han kommer fylla upp min fitta på ett skönt sätt.

I lördagsrutinen drar hon upp morgonrocken till höften, grenslar honom och sätter sig framåtlutad över hans varma kropp. Sara brukar låta sitt hår kittla hans ansikte och brösten smeka hans bröstkorg genom morgonrocken. Bröstvårtorna brukar nu vara så hårda att de nästan gör ont. Med högerhanden tar hon ett tag runt hans kuk och styr den mot den varma och blöta springan. De känsliga blygdläpparna är fulla med varmt blod och hon för hans kukhuvud upp och ned längs springan både för att reta honom men framförallt för sin egen njutning. Hon pullar sin klitoris med toppen på hans kuk.

 

 

 

< sid 7 >